Om Power Magazine

Power Magazine är tidningen för alla älskare av den amerikanska motorkulturen: 50-talare, fullsize, muskelbilar, customs, hot rods, racebilar – you name it!

I Power får du alltid ingående reportage där vi grundligt går igenom de bilar som presenteras. Lägg till det tekniska artiklar, projektbilar samt så klart: träffbevakning. Vi älskar vår hobby och allt som hör till – och det märks!

Power Magazine startades 1976. 1978 drogs den första Power-träffen igång i Anderstorp i Småland med blygsamma 80 bilar och 400 besökande. Drygt 40 år senare drar Power Big Meet över 16.000 bilar i början av juli. Power Big Meet är idag en av världens absolut största bilträffar och arrangeras då som nu av American Car Club Sweden och Power Meet AB. Power Magazine speglar givetvis det brinnade intresse för amerikanska fordon som spridit sig till stora delar av världen och bevakar alla Power-träffar.

Billy Söderin, chefredaktör

Billy har arbetat med biltidningar sen 1999. Kunnandet om våra hobbybilar är lika stor som kärleken till allt som har med bilar och motorer att göra. Billy har ägt en bra bit över 100 bilar, har cruisat från Kiruna till Hässleholm, har kört tvärs över USA ett par-tre gånger samt över Kanada i omgångar – alltid med V-åtta, såklart. Hemma i verkstaden finns sällan färre än tiotalet bilar, så mången ledig timma spenderas med vertyg i nävarna. 

Rulla till toppen