Företagsannonsering

Power Magazine har en stor och trogen läsekrets. Upplagan ligger på cirka 24.000 exemplar per utgåva. Numer hittar du också Power i Orvesto konsument (61 000).

Tidningen är inriktad på USA-bilar och är skriven av entusiaster för entusiaster. Alla som besökt Power Big Meet, världens största träff för samlarbilar, vet vilken köpstark målgrupp detta är. Dit kommer 10 000-tals besökare från hela Europa och för dem är detta inte bara en hobby utan ett sätt att leva.

Vill Du på ett effektivt sätt nå denna målgrupp är annonsering i Power Magazine den rätta vägen.

Ladda ner vår mediafakta här!


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206