Power Magazine nr 1-2019

I butik 10 januari 2019

Visa som tumnaglar Visa som lista

Prenumerera på Power Magazine

Power är tidningen för alla älskare av den amerikanska motorkulturen: muskelbilar, glidare, hot rods, racebilar - you name it!

I Power hittar du många tekniska artiklar, ingående reportage om olika projektbilar, artiklar om intressanta motormänniskor och fina bilder på läckra bilar.

Tidningen Power Magazine startades 1976. 1978 drogs den första Power-träffen igång i Anderstorp i Småland med "hela" 80 bilar och 400 besökande. 31 Power Big Meet senare kom det över 16.000 bilar till träffområdet Johannisberg i Västerås i början av juli - där träffen arrangerats sedan 1984. Power Big Meet är idag en av världens absolut största bilträffar och arrangeras då som nu av American Car Club Sweden och Power Meet AB. Power Magazine speglar givetvis det brinnade intresse för amerikanska fordon som spridit sig till stora delar av världen och bevakar alla Power-träffar i tidningen.

Beställ prenumeration och betala direkt online


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842