Om Power Magazine

Power är tidningen för alla älskare av den amerikanska motorkulturen: muskelbilar, glidare, hot rods, racebilar - you name it!

I Power hittar du många tekniska artiklar, ingående reportage om olika projektbilar, artiklar om intressanta motormänniskor och fina bilder på läckra bilar.

Tidningen Power Magazine startades 1976. 1978 drogs den första Power-träffen igång i Anderstorp i Småland med "hela" 80 bilar och 400 besökande. 31 Power Big Meet senare kom det över 16.000 bilar till träffområdet Johannisberg i Västerås i början av juli - där träffen arrangerats sedan 1984. Power Big Meet är idag en av världens absolut största bilträffar och arrangeras då som nu av American Car Club Sweden och Power Meet AB. Power Magazine speglar givetvis det brinnade intresse för amerikanska fordon som spridit sig till stora delar av världen och bevakar alla Power-träffar i tidningen.

Billy Söderin, chefredaktör

Billy har arbetat på Wheels Magazine sedan 1999 och kunnandet om våra hobbybilar är lika stor som kärleken till allt som har med bilar och motorer att göra. Billy har ägt en bra bit över 100 bilar, har cruisat från Kiruna till Hässleholm, har kört tvärs över USA ett par gånger samt över Kanada med V-åtta såklart.

Nu har vi siktet inställt på att fortsätta att ge er Power-läsare precis den tidning ni vill ha!